Draadloze straling en uw gezondheid

Het bewijs voor het gevaar van draadloze straling blijft zich opstapelen.

Voor een korte makkelijke uitleg kunt u onderstaande youtube trailer kijken:

[youtube=”http://www.youtube.com/watch?v=WexAKXIovLs” width=”480″ height=”320″]

De nieuwste en zeer interessante theorie omtrent dit fenomeen:

draadloze-straling-emf-magnetischDe toenemende mate van draadloze straling op Aarde en het effect hiervan op de natuurlijke magnetische velden worden steeds duidelijker. De toenemende mate van algehele chronisch degeneratieve gezondheid  is hier mede gevolg van. Wanneer er op het niveau van quantumfysica gekeken wordt naar gezondheid en het verkrijgen en verlies van electronen, draagt straling bij aan verlies.

Uitwisseling van electronen bepaalt onze mate van energie en gezondheid. Wanneer wij door ofwel gezond eten of door contact met de Aarde niet genoeg electronen krijgen vind degeneratie plaats. Oftewel je verliest energie of wordt ziek.

Met name in de westerse wereld waar slechts voedsel en gebrek aan contact met de aarde, gecombineerd wordt met enorm veel draadloze straling, is het overduidelijk dat dit degeneratieve tendens op gang heeft gebracht waar de reguliere medici geen antwoord op hebben. Er zijn geen medicijnen die een gebrek aan electronen goed maken.

Electronendiefstal:
De schijf van 5 die ons allen wordt aangeraden bestaat uit nutriëntarme voeding, zowel op het gebied van macro/micro/antinutriënten als op het gebied van electronen. De weinige keren dat we nog echt in contact komen met onze Aarde is meestal op vakantie op het strand en in de zee. Precies die tijd waarop wij ons ook het allerprettigst voelen! Toeval?

Gezondheidshalve is het dan ook aan te raden om de risicofactoren zoveel mogelijk te mijden en de positieve factoren zoveel mogelijk te stimuleren! Zoals altijd blijkt en zal blijven blijken, geld ook hier weer:

Hoe dichter wij terugkomen bij de natuur en hoe meer we leven zoals onze genen nodig hebben, deste gezonder en vrolijker zullen wij zijn en deste afweziger zijn energietekort en ziekte.

Voorkom diefstal!
Telefoons in uw broek/borstzak, laptop op schoot, telefoon/headset bij uw oor of 40 uur per week in kantoren vol WIFI…
Zelfs Didier Bellens, baas bij Belgacom(!) gaat voor minder straling in zijn bedrijf en onderkent de gevaren van straling.
http://www.stopumts.nl/doc.php/Berichten%20Belgie/7132/redir

Veel fabrikanten van mobiele telefoons, waaronder Blackberry en iPhone-fabrikant Apple, waarschuwen gebruikers nu al om de telefoon voor alle zekerheid enkele centimeters van het hoofd te houden, vanwege de mogelijke link met hersentumoren en het risico op kanker door straling.
http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2672/Wetenschap-Gezondheid/article/detail/2439894/2011/05/31/WHO-Mobieltje-veroorzaakt-mogelijk-kanker.dhtml

Gelukkig heeft u dit voor een groot deel zelf in de hand. Wacht niet op instituten om dit te begrijpen en u erop te wijzen. U kunt deze informatie gebruiken en uw eigen keuzes maken die invloed hebben op uw eigen gezondheid.
Pak uw electronen terug en voorkom diefstal door de ontwikkelingen in onze westerse samenleving.

Door:

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
error: Auteursrechtelijk beschermd.