Frecious review

frecious smaak beoordeling review Ik was van plan om mijn review te bewaren tot ik alle smaken had geprobeerd maar nee! Er staat een halfvol flesje carrot care naast me en ik typ nu dit bericht nadat ik frecious zelf al gemaild heb over hoe verbaasd ik ben door de smaak!

Na wat mobiliteitsoefeningen en foamrollen besloot ik mijn dorst te lessen met de carrotcare en het is werkelijk zalig. Zowel de smaak als de geur. Mijn flesje was nog wat bevroren dus de textuur lijkt wat op die van een flush puppy. Dat maakt het erg verfrissend. Leuk dus dat je dit zowel als puur sap kan drinken als in een ijsachtige verwennerij.

De carrot care doet qua smaak niet onder voor andere fruitsappen uit de winkel, die meestal lekker smaken maar niet gezond zijn. De smaak en geurbeleving is zelfs veel beter. Ik kan me dan ook niet voorstellen dat kinderen zoiets niet zouden lusten. Volgens het bedrijf komt 1 flesje overeen met 1 kilogram groente en fruit wat geslowjuiced wordt. Voordeel van slowjuicen is dat dit bijdraagt aan het behouden van heel veel belangrijke voedingsstoffen.

*******

Enkele dagen verder: Alle flesjes zijn op. Qua smaak zijn we nog altijd het meest tevreden over de Carrot Care. Zodra het flesje op is denk je: “Ik wil meer!” Wellicht komt dit omdat er meer fruitsoorten bij zitten dan in de andere flesjes en omdat wortel redelijk zoet kan zijn. Daarna was heartbeet favoriet en op de laatste plaatst Celery slim. Grappige was dat onder de 3 proevers hier deze uitkomst unaniem was. Los van de smaak moet ik zeggen dat het drinken ervan goed voelde. Dat is natuurlijk ook wat waard naast de goede smaak en het feit dat het gezond is.
Het drinken ervan geeft je bewust het gevoel dat je iets goeds doet voor je zelf. Echt effect merk je natuurlijk op langere termijn. Desondanks voelde ik mij wel wat energieker.

De flesjes zijn met ruim 4 euro per stuk aardig prijzig. Desondanks, als je bedenkt dat er volgens het flesjes een kg. aan biologische groente/fruit/kruiden in zit is die prijs goed te relativeren. Je zou zelfs kunnen kiezen om dagelijks een deel van een flesjes te nuttigen om zo enkele 100 grammen extra gezondheid binnen te krijgen.

Uiteindelijk is het oordeel: Een lekker (over het algemeen) sapje vol met slowjuicegroenten, fruit en kruiden wat zeer kan bijdragen aan jouw gezondheid. PraktijkvanUnen juicht een product als dit ten zeerste toe. Er zijn zoveel onzinproducten en marketingleugens op de markt over ‘gezonde’ dingen. Biologisch en slowjuicen is echter wel 1 van de mogelijke toppunten qua gezonde dranken. Dit gecombineerd maakt frecious dan ook tot een echte aanrader voor iedereen die graag op een makkelijke manier graag meer gezonde stoffen wil binnenkrijgen!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
error: Auteursrechtelijk beschermd.