Genocide door cardiologen

Terwijl minister Schippers doordendert met haar ‘evidence based’ oogkleppen op, komen er alsmaar nieuwe en grotere schandalen aan het licht binnen in de reguliere sector.

hart en vaatziektenMaar liefst 800.000 mensen zijn de afgelopen 5 jaar dood gegaan zonder dat dit nodig was, door onjuist gebruik van medicatie!
Wie we daar aan hebben te danken is de Nederlandse (plaatsvervangende schaamte) internist Don Poldermans.
De fraude die hij heeft gepleegd met zijn onderzoek omtrent beta-blokkers hebben er aan bijgedragen dat deze medicatie massaal werd uitgedeeld. De enorme gevaren van deze medicijnen die bleken uit eerdere studies, werden ondergesneeuwd door het extreem positieve rapport van Don.

Twee jaar later pas kwam de fraude aan het licht. En toen? Is er wel alarm geslagen door de Nederlandse cardiologievereniging. Maar wat blijkt, nog eens twee jaar verder is er nog steeds niet veranderd in de Europeserichtlijnen ! De genocide gaat gewoon door.

Er wordt gesteld dat in die 2 jaar 400.000 zijn gestorven terwijl de fraude al bekend was!
De verkoop is natuurlijk enorm gestegen in die jaren. Miljoenen klanten erbij. Die willen ze niet kwijt.
Hart-en vaatziekten zijn enorm vertegenwoordig in de wereld, terwijl deze juist zo goed te voorkomen zijn alsook natuurlijk te behandelen.
En wat zou onze Don gehad hebben in ruil voor zijn gefraudeerde onderzoek?

Wat vind jij hier nou van? Laat het me weten in de commentaren.
Wil jij kans maken op een gratis exemplaar van mijn boek? Schrijf je dan in op mijn nieuwsbrief!

(bron: http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2672/Wetenschap-Gezondheid/article/detail/3581936/2014/01/22/Alarmerend-artikel-wetenschapsfraude-van-website-gehaald.dhtml)

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
error: Auteursrechtelijk beschermd.