Gordon onnodig urenlang bewustenloos

Gordon is onlangs door een goede vriendin bewusteloos op de bank gevonden. De schrik zat er goed in bij de 44-jarige zanger.

“Ik lijd aan suikerziekte en ben door hyperglykemie helemaal weggeraakt. Twee uur lang ben ik buiten bewustzijn geweest. Echt, ik ben nog nooit zo bang geweest.”

Het was voor Gordon een signaal dat het tijd werd het roer om te gooien. “Ik werkte keihard, struinde alle feestjes af, sliep veel te weinig en at heel ongezond. Met het toedienen van medicatie ben ik te naïef omgegaan. Soms vergat ik het, of deed het gewoon niet. Want als ik mij goed voelde, waarom zou ik dan? Tijdens de uren op de eerste hulp zag ik mijn leven aan mij voorbij gaan en wist ik dat ik wat moest veranderen.”

Onnodig en tegelijkertijd typerend
Deze situatie was geheel voorkombaar en hierdoor totaal onnodig. Ook het gebruik van medicatie voor hypoglykemie (in tegenstelling tot het genoemde hyperglykemie)waardoor hij wegzakte behoeft geen enkele vorm van medicatie.
Helaas is de manier waarop veel mensen heden ten dage eten en bewegen, de basis voor bloedsuikerspiegelproblemen.
Bloedsuikerspiegelveranderingen zijn geen ziekte op zich. Het is een symptoom van een ziekte die een slechte leefstijl heet.

Een slechte leefstijl is een ziekte die zeer veel symptomen kan hebben, die mensen als ziekte zien en tevergeefs proberen op te lossen met symptoombestrijdende medicatie inc. bijwerkingen.

Gelukkig besluit gordon gezonder te gaan leven en ik hoop dan ook voor hem dat hij beter in zijn vel zal gaan zitten. Zoniet heet ik Gordon van harte welkom bij PraktijkvanUnen om af te komen van zijnsuikerziekteen om gezond af te vallen tot een functioneel strak en sterk lichaam waar hij nog lang mee door kan.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
error: Auteursrechtelijk beschermd.