Het boek afmaken

Dit weekend ben ik weer eens goed met mijn neus op de feiten gedrukt tijdens een training.
Ff doorpezen!
Mijn boek is ver af. Nu is niet de tijd om te treuzelen, maar juist om ervoor te gaan zitten en het einde eraan te breien.

Het leuke is dat wanneer ik bepaalde dingen teruglees ik mijn boek het vuur in mij weer oplaait, door de absurditeiten die ik blootleg. De smerige spelletjes die, tot op het hoogste niveau, in de geheimste achterkamertjes worden gespeeld met onze gezondheid als inzet.

Mijn doel is om het enorme aantal chronisch zieke mensen in Nederland drastisch terug te brengen.
Talloze mensen kunnen hun leven weer terugkrijgen wanneer ze maar de juiste informatie hebben en de juiste behandeling krijgen. Op dit moment gebeurt dit niet, omdat het anders de economie schaadt.

Daar gaat verandering in komen en mijn boek gaat hier een catalysator in zijn.
Jij als lezer bent degene die met mij echt een revolutie kan veroorzaken na het lezen van het boek.
Want lezen is natuurlijk leuk, maar door toe te passen gaan er echt dingen veranderen.

Nu eerst maar eens doorschrijven en daarna kijken of ik mijn boek onder eigen beheer uitgeef of de route via een goede uitgever pak. Mocht jij hiervoor nog tips hebben, laat het mij weten via email of via een commentaar hieronder. Ik sta op en voor suggesties!

Mocht je het leuk vinden als ik af en toe tips van de sluier (van mijn boek) geef, laat het me ook weten via een commentaar:

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
error: Auteursrechtelijk beschermd.