Jan kees vis, voedselverpsilling en waardering

Topman Jan Kees Vis, van Unilever beweert sinds kort dat de verspilling komt doordat voeding te goedkoop is. Wij zouden daardoor voedsel niet meer genoeg waarderen en het sneller weggooien.

jan kees vis unilever

Waarde:
Typerend dat zo iemand de waarde van voeding, uit in geld… in wat je ervoor betaald.

Ik waardeer voedsel op diens uitwerking: is het gezond voor mij of niet?
Gezond volwaardig eten gooi je niet zomaar weg. Denk aan vis, vlees, groenten & fruit.
Junkfood daarentegen heet niet voor niets zo, en Unilever produceert eigenlijk alleen maar
junkfood.

Kant&klare producten vol E-nummers en andere additieven die de gezondheid schaden.
Margarine’s die bijdragen aan hart-en vaatziekten door teveel transvet en omega6.
Daarom komt er ook nooit tot zelden een Unilever product hier in huis.

Wanneer mensen weer gaan begrijpen hoe voeding ons beste medicijn kan zijn of een langzame dood
zal er weer echte waardering met betekenis komen voor voeding. Niet voor voedselachtige producten.
Hiervoor is geen prijsverhoging nodig maar kennis! 

error: Auteursrechtelijk beschermd.