Malcolm in the middle acteur beroerte op 26 jarige leeftijd

malcolm middle beroerte frankie munizZonder meteen te speculeren over de leefstijl van Frank Muniz zelf, is het krijgen van een beroerte, en zeker op 26 jarige leeftijd, doodzonde maar typerend voor de effecten van onze huidige leefstijl.

Zoals de acteur zelf zegt: ‘‘Ik was afgelopen vrijdag in het ziekenhuis. Ik had een ‘mini-beroerte’, wat echt niet leuk was.
Ik moet echt mijn lichaam beter verzorgen.Ik word oud!”

Het is volkomen onnodig dat mensen zo jong al afgetakeld en oud zijn. Door leefstijl zijn er inmiddels maar zat (lees: veel te veel) tieners en (jong)volwassenen die zich voelen alsof ze 70 zijn.  Allerlei kwalen, vermoeid, pijnlijke gewrichten of spieren.
En dan te bedenken dat iemand van 70 daar niet eens last van hoeft te hebben!


Een beroerte (op jonge leeftijd) en je oud voelen hangt onder andere samen met hoe je leeft.

Te weinig bewegen, roken, stress en het lichaam voeren met junkfood en/of zelfs het standaard Nederlandse granen/zuiveldieet zorgt dat het lichaam vroegtijdig de brui er aan zal geven.
Wanneer mensen voldoende gezond bewegen en zich te goed doen aan echte verse voeding dan kan een lichaam gerust een eeuw mee zonder problemen!

Het lijkt er steeds meer op dat onze leefstijl ons begint in te halen:
De huidige generatie mensen van 70/100 jarigen vertonen gebreken met name op latere leeftijd.
De generatie erna ertoont nu gebreken rond de 40/60 jaar.
De huidige generatie van 0/40 jaar vertoont inmiddels al  degeneratie/ziektebeelden zeer vroeg in het leven.

Leefstijl en voeding hebben enorme invloed op onze gezondheid en op het al dan wel of niet ontwikkelingen van hart- en vaatziekten, kanker, diabetes en allerlei andere narigheden. Leefstijl en voeding van ouders hebben ook enorme impact op de volgende generatie. Dat kan mede verklaren waarom de huidige generatie al zo vroeg ziektebeelden vertoont. Voorkomen is beter dan genezen, maar zelfs wanneer u er te laat achter komt is het aanpassen van levensstijl nog altijd mogelijk en kan zelfs veel ziektebeelden terugdraaien.

Het is nooit te laat om te kiezen voor gezondheid en te genieten van een leven zonder kwalen!
Gelukkig heeft Frankie Muniz het overleeft en pakt hij die nieuwe kans om gezonder te gaan leven.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
error: Auteursrechtelijk beschermd.