Multivitamine tegen kanker

multivitamine kankerIn tegenstelling tot recente onderzoeken die toonde dat het gebruik van multivitaminen weinig effect heeft op chronische ziekten hebben Harvard onderzoekers ontdekt dat het gebruik van multivitaminen gedurende een lange periode de incidentie van vele kankers met mortaliteit vermindert.

De onderzoekers voerden een onderzoek uit, genaamd de Physicians ‘Health Study II Randomized Controlled Trial, onder mannelijke artsen. Het onderzoek begon in 1997 en omvatte 14.641 artsen uit de Verenigde Staten. Ze waren aan het begin van het onderzoek 50 jaar of ouder en de gemiddelde leeftijd was 64 jaar oud. De onderzoeksgroep bevatte ook 1.312 mannen die eerder kanker hadden opgelopen. Het onderzoek ging door tot en met 1 juni 2011. Het onderzoek was gerandomiseerd, dubbelblind en placebo gecontroleerd.

Nu ontdekken we dat multivitaminen niet alleen de incidentie van het type van chronische ziekte die de meeste Amerikanen, los van hart en vaatziekten, treffen (en multivitaminen verminderen ook het risico op hart en vaatziekten) maar dat multivitaminen de incidentie van overlijden verminderd. En het feit dat dit onderzoek werd uitgevoerd over een zo lange periode met een zeer streng protocol geeft aan dat de voordelen van het gebruik van multivitaminen goed gefundeerd zijn.

Belangrijk:
Belangrijk is wel te letten op de kwaliteit van de multivitamine. Tegenwoordig kunt u gerust winkels in lopen en weer naar buiten komen met huismerk vitamines of centrum etc. In zo’n geval zeg ik “U had nog beter niets kunnen kopen”.

U betaald namelijk voor wat u krijgt. Goedkope vitamines gebruiken:
[delete_list]

  • slechtere grondstoffen
  • schadelijke hulpstoffen
  • lagere doseringen
  • laagwaardige ingrediënten die u nauwelijks tot niet opneemt
  • synthetisch vormen van vitamines en mineralen i.p.v. natuurlijke vormen
[/delete_list] Om een voorbeeld te geven:
Synthetische vitamine E wordt in verband gebracht met een verhoogde kans op prostaatkanker. Hoe dit kan? Synthetische vitamines worden uit petroleum gehaald!
Bij natuurlijke vormen van vitamines en mineralen is dit probleem niet aanwezig.

Uw geld en gezondheid waard:
Wanneer u uw geld niet wilt verspillen aan vitaminepillen die voorzien zijn van ongewenste hulpstoffen, verkeerde doseringen en ingrediënten, neem dan contact op met PraktijkvanUnen. Ik heb het werk al voor u gedaan. U hoeft het wiel niet zelf uit te vinden. Bij PraktijkvanUnen kunt u terecht voor betaalbare supplementen met de kwaliteit die u zoekt en waar uw gezondheid ook echt iets aan heeft.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
error: Auteursrechtelijk beschermd.