Remedial teaching Breda, Tilburg, Roosendaal

Heeft jouw kind klachten van, of de diagnose ADHD, autisme, ADD, PDD-Nos of iets soortgelijks?
Er is sprake van een leer- of gedragsstoornis?
Wat ik je als eerste belangrijke boodschap wil meegeven, is dat het belangrijk is om te bepalen of jouw kind daadwerkelijk last hiervan heeft.

Wat bedoel ik hiermee?
De hersenstofwisseling van jouw kindje is zeer delicaat en heeft bepaalde voorwaarden nodig om optimaal te kunnen werken. Die voorwaarden bevinden zich onder andere in voeding, beweging en leefstijl. Enkele dingen die helaas vaak niet in diagnoses worden meegenomen.
Nu kan er naar aanleiding van een diagnose een heel proces in werking worden gezet om alle zeilen bij te zetten. Extra lessen, speciale lessen, dure intensieve begeleiding. Dit wellicht naast medicatie met bijwerkingen op de lange termijn.

Stel je nou eens voor dat de klachten eigenlijk gekomen door een gebrek of teveel aan een bepaalde stoffen. Of door stress?
Zoals gezegd is de kinderhersenstofwisseling delicaat. Hierdoor kunnen ogenschijnlijke kleine dingen grote effecten hebben. Kinderen willen gewoon lekker zichzelf zijn en meedoen met de anderen. Extra begeleiding en leren concentreren is extra stress, zeker wanneer de hersenstofwisseling het niet toelaat.

Mijn advies is dan ook om te ontdekken in hoeverre er daadwerkelijke sprake is van ADHD, autisme of andere klachten. Hoe prachtig zou het zijn dat bijvoorbeeld aanpassing van voeding, kunnen zorgen dat jouw kind zich weer goed voelt en mee kan doen met de rest zonder problemen?

Twee maanden die een leven kunnen veranderen?
Ik maak samen met jullie via de intake een balans op omtrent de huidige omstandigheden en naar aanleiding daarvan een plan. In dat plan worden voor een periode voor 2 maanden de condities voor de hersenstofwisseling geoptimaliseerd. Voeding, beweging en leefstijl wordt daar waar mogelijk verbeterd. Wat dit doet, is dat we zo kunnen kijken hoe jouw kind presteert wanneer alle omstandigheden zijn zoals ze horen.

De juiste voeding, spelen en niet anders behandeld worden is het gezondst voor die kleine.
Mijn standpunt is dan ook om eerst uit te gaan van de basis en zien of jouw kind dan nog last heeft.
Die twee maanden kunnen jaren aan speciale behandelingen en veel geld besparen.

Ben jij benieuwd hoe jouw kleine reageert op twee maanden optimale hersenstofwisseling?
Neem dan nu contact op.

Door:

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
error: Auteursrechtelijk beschermd.