Schrijven met pannekoeken!

Heerlijk, glutenvrije pannekoeken met appel en kaneel, muziekje op (Afgesloten van de buitenwereld) en typen als een dolle! Mijn boek vordert gestaag. Ik nader het eind van de ruwe opzet.

boek_praktijkvanunenHet interessante is dat elke keer als ik weer een hoofdstuk heb geschreven en in allerlei onderzoeken ben gedoken om de waarheid boven tafel te krijgen er een enorme beerput opengaat. Ik raak keer op keer weer geshockeerd over hoe wij gemanipuleerd worden en in de maling genomen worden, zelfs tot het niveau waarop mensen het met de dood bekopen! Er zijn dingen gaande waar de honden geen brood van lusten, zelfs niet glutenvrij!

 

Ik ben blij dat ik dit wanneer het boek klaar is met jullie kan delen.
Met de informatie uit het boek zul je veel beter begrijpen wat je wel en niet kan geloven en hoe jij jezelf en de mensen om wie jij geeft het beste kan beschermen tegen ziekte en ellende.

Natuurlijk komt ook aan bod hoe jij het beste kunt zorgen voor een optimale gezondheid en geluk!
Mijn doel is om de ruim 5 miljoen chronisch zieke mensen terug te dringen tot minimaal de helft.
Ik geloof dat als meer mensen op de hoogte zijn van de invloed van onze leefstijl, en vervolgens gemotiveerd raken om er iets mee te doen we een geweldige revolutie kunnen veroorzaken!
Precies de reden waarom dit boek er aan komt voor jou.

Wil jij als het boek uitkomt kans maken op jouw GRATIS exemplaar?
Meldt je dan nu aan op mijn nieuwsbrief rechtsbovenin…

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
error: Auteursrechtelijk beschermd.