Overgewicht blijft stijgen in Nederland

Overgewicht blijft stijgen in Nederland. Er is bijna geen houden aan.
Inmiddels is 40% van de Nederlanders te dik! Daarvan heeft 10% extreem overgewicht.
Veertig procent. Dat is bijna 1 op de 2 Nederlanders.

obesitas overgewicht1 op de 3 kanker, 1 op de 3 chronisch ziek, 1 op de 2,5 overgewicht…
Volgens mij gaat er iets goed mis. Volgens mij moet er wat veranderen tenzij we onszelf graag langzaam aan uitdunnen als bevolking zijnde.

In 1981 was het percentage overgewichten 27%. Ongeveer 1 op de 4 dus. In enkele decennia is het aantal mensen met obesitas aantal dus enorm opgelopen. En maak niet de vergissing te denken dat de percentages omtrent overgewicht, kanker en chronisch ziek opzichzelfstaande incidenten zijn. De standaard Nederlandse leefstijl en voeding draagt bij aan een staat van ziekte en afbraak. Niet aan gezondheid en genezing. Van het een komt het ander en nog wat meer.

Hoe gaan we dit aanpakken? Moeten we massaal gaan afvallen? Laat me hieronder weten hoe jij hierover denkt.
Geen inspiratie? Mijn idee van aanpak komt terug in het boek waarin ik nu bezig ben.
Schrijf je in op mijn nieuwsbrief en maak kans op een Gratis exemplaar van mijn boek!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
error: Auteursrechtelijk beschermd.