Vaccineert u uw baby? Wat zijn de risico’s?

kinderen_vaccineren_gevaarVaccineert uw uw kinderen?
Is dit iets waar u al bij stil hebt gestaan?

Voor veel mensen is het iets wat ‘erbij hoort’, omdat het ook bij hen is gedaan.
Ze staan er niet bij stil dat het een keuze is, of vaccineren nu eigenlijk wel nut heeft, of zelfs gevaarlijk is.

Weet u wat er in vaccinaties zit? Heeft u wel eens bewijs gezien dat vaccinaties helpen?
Als het antwoord hierop nee is, lees dan zeker verder…

 

Jarenlang heeft vaccineren bekend gestaan als een must voor baby’s, ouderen en zwakkeren in de samenleving. Even een spuit in de arm om te zorgen dat je niet ziek wordt. Dit beeld begint echter steeds meer af te brokkelen doordat steeds meer nieuws over de nadelen aan het licht komt.

In deze tijd waarin burgers/consumenten kritischer en mondiger worden is het niet meer zo makkelijk om ons zomaar dingen op te leggen. Op het gebied van vaccins is het juist belangrijk om te beseffen wat u zichzelf of uw kinderen aan kunt doen.

Vaccineren is niet zonder risico’s!
Vroegtijdige DTP vaccinatie bij babymeisjes van 2-6 maanden (in de meest gunstige leefomstandigheden) wordt geassocieerd met een 3x hoger sterfterisico.
Ten eerste is er geen bewijs dat vaccinaties werken. Kent u ook die mensen die een griepspuit nemen en juist ziek worden? De mythe dat vaccineren helpt tegen ziektes klopt niet.

Daarnaast kunt u zich afvragen wat het nut is van vaccineren tegen ziektes bij kinderen die alleen nog bewapend zijn met het aangeboren immuunsysteem. Het adaptieve immuunsysteem moet zich nog ontwikkelen, en juist dat immuunsysteem heeft een geheugen. Dit geheugen krijgt het door ziekteverwekkers te elimineren en te onthouden wie het was. Daardoor kan het de volgende keer een ziekteverwekker snel aanpakken. Hoe natuurlijk dit gebeurt deste beter. Niet door vroeg in het leven een kind al te overladen met virussen en zware metalen. Juist het zelf doormaken van ziektes zal zorgen dat kinderen gezonder en weerbaarder worden en een effectief immuunsysteem ontwikkelen.
http://consciouslifenews.com/vaccinated-children-five-times-prone-disease-unvaccinated-children/1147287/
http://www.wanttoknow.nl/gezondheid/vaccinaties-gezondheid/waar-blijft-de-wetenschappelijke-studie-die-aantoont-dat-vaccins-veilig-zijn/
http://adc.bmj.com/content/early/2012/02/13/archdischild-2011-300646.full

Wat zit er in vaccins?
U kunt op internet veel informatie vinden over de ingredienten in verschillende vaccinaties zoals kwik, aluminium, E621 en andere narigheden. Stoffen die voor een volwassene al zwaar giftig zijn, laat staan voor een kind! Autisme, ADHD en andere stoornissen in de hersenen worden vaker in verband gebracht met deze zwaar toxische stoffen die voorkomen in vaccinaties.

Inmiddels zijn er al rechtzaken aangespannen en gewonnen omtrent verwoeste levens door vaccinaties.
http://www.niburu.nl/gezondheid/vaccinatie-rechtbank-keert-miljoenen-uit-aan-kinderen-met-autisme.html
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2262534/American-parents-awarded-600-000-compensation-son-developed-autism-result-MMR-vaccine.html?ito=feeds-newsxml

Slechte resultaten in de doofpot!
Infanrix Hexa vaccin is een inoculatie die aan bijna alle zuigelingen in Nederland wordt gegeven en door het RIVM wordt aanbevolen. (En in 93 andere landen). Het gaat om een zgn combi-shot wat zou moeten beschermen tegen zes verschillende ziektes: difterie, tetanus, kinkhoest, polio, Haemophilius Influenza B (HIB) en Hepatitis B. en word reeds op zeer jonge leeftijd toegediend 2 -3-6 maanden.

Het document in kwestie doet in detail verslag van de schadelijke effecten van dit vaccin, een verslag wat door de fabrikant uit data van verschillende Europese landen werd samengesteld.
Niet minder dan 825 verschillende soorten complicaties en schadelijke effecten worden genoemd, waarbij een zeer breed scala van schadelijke effecten aan bijna elk systeem en orgaan in het lichaam gerapporteerd werd: het bloed, het cardiovasculaire systeem, het zenuwstelsel, het immuunsysteem, de longen, de huid, maar ook de zintuigen (gezichtsvermogen, gehoor, …), het bewegingsapparaat, de gewrichten, de urinewegen, de spijsvertering en het endocriene systeem.

Het document vermeldt ook niet minder dan 37 “andere” sterfgevallen van kinderen die plaatsvonden sinds het vaccin werd gelanceerd in 2000, wat neerkomt op een minimum totaal van 73 kindersterfte gevallen.
http://zaplog.nl/zaplog/article/uitgelekte_vaccinatie_studie_vind_dat_vele_doden_acceptable_zijn

De mond snoeren.
Zeer opvallend is het feit dat onze eigen regering via rechtzaken (van ons belastinggeld), mensen die openbaar het nut en de veiligheid van de griepvaccinaties aan de kaak stellen, proberen de mond te snoeren! Een duidelijk voorbeeld is de huisarts van der Linde, die terecht kwam in een mallemolen van bedreigingen en laster omdat hij openlijk bezorgd is om onze veiligheid. Wie had verwacht dat in ons ‘democratische’ Nederland waar vrijheid van meningsuiting zo hoog in het vaandal staat dit kan gebeuren? Weegt voor de overheid commercie zwaarder dan volksgezondheid?
http://steunhuisartsinproces.nl/

Onbetrouwbare vaccinmakers.
De grote farmaceutische bedrijven die de vaccins maken die in onze kinderen worden gespoten zijn meerdere malen (veel te vaak) veroordeel voor vergrijpen als het verzwijgen van negatieve bijwerkingen van hu middelen, wat resulteert in vele sterfgevallen jaarlijks. Helaas resulteert dit dan vaak in enorme boetes die nog altijd wisselgeld zijn voor de rijke farmaceutische bedrijven. Op deze manier is het dus heel makkelijk om door te gaan met dit soort praktijken.
Niemand wordt opgepakt en veroordeelt. Ikzelf wil niets van bedrijven, die over lijken gaan om hun chemische middelen maar aan de man te brengen, in mijn lijf hebben. Dit geldt zowel vor vaccinaties als voor medicatie. Diezelfde bedrijven zitten dus ook achter onder andere hetgeen in uw kinderen wordt geinjecteerd.
Big pharma fines

Natuurlijk gezond
Over het algemeen wordt er ingespeeld op de onderbuikgevoelens van ‘wat als’… ‘stel nou dat’.
Toch werkt dit andersom ook. Wat als uw kind autisme krijgt door een vaccinatie.
Veel mensen vragen zich ook af wat het alternatief dan is… niets doen? Nee…

Om ziektes te baas te kunnen worden dienen zowel volwassenen als kinderen te beschikken over een goed werkend en sterk immuunsysteem. Helaas is dat in onze huidige westerse maatschappij steeds lastiger te vinden.
Gebrek aan beweging, goede voeding en rust + teveel aan stress zet druk op ons als mensen en dus ook ons immuunsysteem. Het immuunsysteem van onze kinderen zijn gebaseerd op ons immuunsysteem!

Wanneer u zonder vaccinaties wilt dat uw kinderen op de natuurlijke manier zo gezond mogelijk opgroeien is het deste belangrijker dat u alles doet om te zorgen dat u zowel voor als tijdens de zwangerschap zo gezond mogelijk leeft en er alles aan doet dat uw kinderen optimaal ontwikkelen.
Anders is het altijd nog mogelijk om alsnog uw kinderen zelf een dusdanige behandeling te geven waardoor zij in staat raken om zich optimaal te weten tegen ziekteverwekkers. Het effect van een suboptimale zwangerschap kan nadien nog gecorrigeerd worden via natuurlijke orthomoleculaire wijze.

Voor de optimale gezonde zwangerschap en gezond opvoeden kunt u natuurlijk bij PraktijkvanUnen terecht.

De keus
De keus kan soms lastig zijn. Het is belangrijk om te beseffen wat de gevolgen van uw keuzes kunnen zijn voordat u de keus maakt. Gelukkig heeft u de keus wel. In sommige landen is vaccineren verplicht!
Mijn tip is dan ook: lezen lezen lezen! Leer er zoveel mogelijk over om te zorgen dat u genoeg weet om met een goed gevoel de juiste keuze te kunnen maken.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
error: Auteursrechtelijk beschermd.