Waarom jij de nationale cholesteroltest niet serieus kunt nemen

Door:
Ze zijn er weer, onze overheid, stichtingen en de voedingsindustrie om ons te redden van het kwaad dat cholesterol heet. Maar liefst 65% van de Nederlanders zou een te hoog cholesterol hebben volgende de website. Dan vraag ik mij als eerste af waarom we massaal zouden moeten gaan testen? Blijkbaar is het al bekend.

nationale cholesteroltestNatuurlijk is zo’n percentage stemmingsmakerij om nietsvermoedende mensen naar de apotheek te lokken, waar men gratis cholesterol kan laten prikken. Dit alles met angst als drijfveer, om maar geen problemen te krijgen van het hoge cholesterol. Opvallend is dat ook Unilever meedoet in deze actie, terwijl dit bedrijf bekend staat om voedingsmiddelen (geen voeding!) die bijdraagt aan een ongezonder leven. Denk aan:

  • lipton (ijs)thee gevuld met suiker
  • unox soepen met suikers en glutamaat
  • calve sauzen
  • ijs van o.a. hertog, ola en B&J’s
  • croma en becel plantaardige smeersels

Red ons van cholesterol…
En dit bedrijf moet onze redding worden? Het kan dan ook niet missen dat op de website van de nationalecholesteroltest het logo van becel prijkt. Wanneer je op dat logo klikt kom je op de site verlaagcholesterol.nl Dit lijkt wellicht een objectieve site over cholesterol maar is in het leven geroepen door unilever om becel aan te… smeren 😉

Interessant dus dat unilever enerzijds producten verkoopt die onze gezondheid schaden en aan de andere kant nu producten wil aansmeren die de boel weer zogenaamd rechttrekken.
Wat als we nou eens beginnen aan het begin? Niet eens die troep in je mond stoppen. Dat scheelt al heel veel ellende.

Nu wordt er een compleet circus op touw gezet die mensen op het verkeerde been zet. Cholesterol als de boosdoener en becel of medicatie als de redder.

Ik vind cholesterol vet!
Volgende week maak ik voor jou een special over cholesterol. Hart-en vaatziekten zijn namelijk goed te voorkomen maar nog altijd een top3 doodsoorzaak in Nederland. Ondertussen wordt er gretig medicatie uitgedeeld waarvan de werking niet goed bekend is.

In deze special vertel ik jou:

  • Wat is cholesterol nou eigenlijk?
  • Is hoog cholesterol slecht of misschien zelfs gezond?
  • Is er wel een link tussen cholesterol en vaatziekten?
  • Hoe verminder ik de kans op hart- en vaatziekten… op een natuurlijke manier?

Heb jij zelf nog vragen omtrent dit onderwerp die je graag terugziet?
Laat het me weten in een commentaar hieronder, en wellicht komt jouw vraag en antwoord op youtube!

Wil jij deze special niet missen? Schrijf je in op mijn nieuwsbrief rechts op deze pagina.
Je maakt dan meteen kans op een Gratis exemplaar van het boek waarin ik nu bezig ben.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
error: Auteursrechtelijk beschermd.