Een paasgroet met Yassir, Juglen en Ard

Dit weekend was ik als finalist aanwezig bij de miss natural verkiezing.
Diegenen die achter mijn missie staan en op mij gestemd hebben wil ik dan ook hartelijk bedanken hiervoor. Geinig om eens meegemaakt te hebben en niet onverdienstelijke evenveel stemmen verkregen als de nummer 2 en 3. Uiteindelijk hiermee toch op plek 4 terecht gekomen.
Maarrrrrrrrr…

yassirvanunen ardpisa juglenzwaanBelangrijker en leuker nog is dat mijn 2 favoriete sprekers van die dag er waren om (weer) eens mee te zitten en te praten. Waarschijnlijk geen onbekenden, zijn Juglen Zwaan en Ard Pisa. Bekend o.a. van De Supplementenwijzer en Wat Angelina niet wist over kanker, maar wel had moeten weten.

Wat betreft de toekomst op het gebied van gezondheid zitten we op 1 lijn en door onze krachten te bundelen kunnen wij voor jou hele interessante dingen gaan doen. Het is dan ook erg leuk dat de sfeer onderling relaxed en positief is en er geen sprake is van botsende ego’s. Zo zou samenwerking in de gezondheidszorg sowieso moeten zijn. Idealiter richten wij ons op het welzijn van de patiënt en niet op wie er gelijk heeft of het hardste kan roepen.

Samen maken we stappen naar een natuurlijk gezonde wereld!
Vrolijk pasen 😉

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
error: Auteursrechtelijk beschermd.