Zonnebrandcreme veroorzaakt kanker

 

Het blijkt dat de meeste mensen die op het noordelijk halfrond wonen een chronisch tekort aan vitamine D hebben. Door het gebruiken van zonnebrandcrème onthouden ze hun lichaam van misschien wel de belangrijkste voedingsstof die ze nodig hebben om gezond te blijven.

De tweede reden dat zonnebrandcrème kankerverwekkend is omdat het giftige stoffen bevat in de vorm van kunstmatige geur en kleurstoffen en chemische aardolieproducten als vulstoffen en stabilisatoren. Deze chemicaliën worden geabsorbeerd door de huid, waarna ze in de bloedbaan komen en schade aanrichten aan het immuunsysteem. Geurstoffen, alleen al, kunnen tientallen kankerverwekkende chemische stoffen bevatten die schade veroorzaken aan lever en hart en zelfs systemische kanker kunnen bevorderen. Enkele van deze chemicaliën zijn parabenen, ftalaten en sodium lauryl sulfaat.

Dit alles is naar buiten gekomen in dit uitgebreide nieuwe onderzoeksrapport met de titel, “Sunlight Robbery”. Om de uitkomsten van het rapport samen te vatten, “om een optimaal niveau van vitamine D en een optimale gezondheid te verzekeren hebben mensen in het Verenigd Koninkrijk nodig om te zonnen wanneer ze kunnen met het dragen van zo weinig mogelijk kleding terwijl ze er voor zorgen niet te verbranden. Vitamine D via de voeding levert slechts ongeveer 10% van onze behoeften”.
healthresearchforum.org.uk/reports/sunlightrobbery.pdf

Edit/update:
Nieuw is onderzoek dat aantoont dat stoffen uit tandpasta en zonnebrandcrème ook bijdragen
aan verminderde vruchtbaarheid.
http://www.medicalnewstoday.com/articles/276700.php

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
error: Auteursrechtelijk beschermd.