Dietist of voedingsdeskundige Breda

Zoekt u een diëtist of voedingsdeskundige in Breda of omgeving? Voor hulp bij gezonde voeding, afvallen of een ander belangrijk doel voor u bent u aan het juiste adres.

dietist breda voedingsdeskundigeDaar waar voedingsdeskundigen of diëtisten beperkt kunnen zijn in hun leer tot de wetten van het voedingscentrum kan ik verder kijken en dieper in gaan op uw behoeftes en doelen die u wilt behalen.
Naast mijn deskundigheid over voeding, heb ik vanuit mijn orthomoleculaire achtergrond ook kennis over beweging, hormonen, psyche, darmwerking en flora, een goede nachtrust en veel andere zaken die belangrijk zijn om optimale gezondheid te bereiken. Wat heeft dit als voordeel voor u?

Onderliggende obstakels zoals een verkeerde mindset, ziekte, slechte vertering, een voedselallergie, mythes over goede/slechte voeding en andere zaken worden allemaal meegenomen in de behandeling die leidt naar hetgeen u wilt bereiken.

Mocht u tegenvallende resultaten hebben gehad bij een diëtist of voedingsdeskundige dan bent u ook zeer welkom. Uw huidige eetpatroon wordt onder de loep genomen en samen zorgen we voor de juiste voeding (en indien nodig andere hulp) om te zorgen dat u uw doelen bereikt.
Ik hou praktijk in Breda, wat ook goed te bereiken is vanuit de omgeving van Etten-Leur, Roosendaal, Tilburg en andere plaatsen in Noord-Brabant.

Bent u op zoek naar een optimaal dieet voor u om uw gezondheidsdoelen te behalen?
Neem dan nu contact op.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
error: Auteursrechtelijk beschermd.