Uw therapeut

Na enkele jaren aan de zijlijn te hebben gestaan en te moeten toekijken hoe bekenden van mij met chronische aandoeningen niet beter werden of zelfs mettertijd verslechterden, besloot ik zelf in te grijpen.

Door: PraktijkvanUnen
Ook ikzelf had nodeloos jarenlang enkele chronische klachten waarvan later bleek dat dit in enkele maanden te genezen was. Wilt u meer te komen over het verhaal achter mij en mijn motivatie om orthomoleculair therapeut te worden dan kunt u dat hier uitgebreid lezen.

yassir van unenAls therapeut zorgt dit ervoor dat ik heel goed begrijp en besef hoe het is om aan de andere kant van de tafel te zitten. Ik begrijp als geen ander hoe het is om zelf last te hebben van chronische klachten, maar ook hoe het is om iemand anders in de directe omgeving te zien lijden. Ik heb van dichtbij gezien wat het effect is van chronische aandoeningen op onder andere relaties, werk, inkomen en de stress die dat met zich meebrengt.

Deze motivatie maakt mij zeer gedreven om zo veel mogelijk te blijven leren, te ontdekken en om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Dit alles om te garanderen altijd optimaal in staat te zijn om u te helpen zich weer beter te voelen.

Yassir werkt anders dan anderen

De ene therapeut de andere niet, zo ook op orthomoleculair (kPNI) gebied. Er zijn enorme verschillen in kwaliteit en ook in therapievorm. Dusdanig dat ik heb besloten zelf een opleiding te gaan volgen om mensen te kunnen helpen.  En dat heeft gewerkt!

Ondanks dat ik mijn diploma’s met gemak heb behaald blijf ik niet stil zitten. De wetenschap staat niet stil en uw behandelaar hoort dit ook niet te doen. Ik zit dagelijks met mijn neus in nieuwe onderzoeken of op het internet om te zorgen dat ik altijd op de hoogte ben van de beste therapie en mogelijkheden voor u.

Orthomoleculair therapeut

Wat is het verschil tussen mij als orthomoleculair therapeut en een orthomoleculair arts?
Ik heb medische basiskennis genoten en geen studie medicijnen gedaan zoals een arts.
Ik werk dan ook niet met medicatie, gezien dit juist bijdraagt aan het chronische karakter van ziekten. En juist dat chronische symptoom bestrijden met medicatie ga ik uit de weg.
Helaas zie ik nog wel eens dat collega’s met een artsachtergrond meer werken vanuit
symptoombestrijding dan de daadwerkelijke oorzaak aanpakken.

Voor de chronische ziektebeelden, is het de orthomoleculaire kPNI leer, die het oplossende stuk van chronische klachten invult. Daarnaast heb ik tegenstelling tot een arts veel meer tijd voor u dan 10minuten spreek’uur’ en kan ik meer onderzoek doen naar uw situatie.

Verder ben ik van mening dat ik als orthomoleculair kPNI therapeut een goed voorbeeld moet geven. Ik leef gezond en voel me daar ook enorm goed bij. Ik sport graag en regelmatig, rook niet, drink haast nooit en eet voeding die mijn genen zo goed mogelijk herkennen.
Dit houdt niet in dat ik nooit eens geniet van iets lekkers; ik probeer bewust zoveel mogelijk goed te doen omdat ik mij bewust ben van de effecten van een ongezondere levensstijl. En als je veel goed doet, kun je als je gezond bent best af en toe eens heerlijk genieten van iets lekker fouts.

Wanneer ik zie dat cliënten zich ook weer steeds beter gaan voelen, dankzij mijn therapie, geeft mij dit enorm veel voldoening. Het besef hoe het anders kan is een enorme eye-opener. De therapie geeft mensen weer zelfvertrouwen, kracht en grip op hun eigen situatie. Ze begrijpen wat hun eigen invloed is en weten deze nu ook te gebruiken in hun voordeel.

Wilt u ook leren hoe u zelf grip kunt krijgen op uw chronische klachten?
Neemt contact op voor vrijblijvende informatie en vraag het gratis intakeformulier aan!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
error: Auteursrechtelijk beschermd.