8-tips-PraktijkvanUnen

8-tips-PraktijkvanUnen

detoxenBij deze 8 tips om PraktijkvanUnen in te schakelen. Tegenwoordig zijn er zoveel vormen van therapie en adviezen, dat mensen soms door de bomen het bos niet meer zien. Om wat helderheid hierin te scheppen, een aantal tips in het kort die laten zien wat PraktijkvanUnen voor jou en jouw gezondheid kan betekenen.

 

 1. De tijd:
  Je krijgt uitgebreid de tijd.
  Intake + 90minuten zorgt voor een goed/uitgebreid inzicht en daarmee ook een betere behandeling.
  Omdat ik geen tijdsdruk heb kan ik goed luisteren en horen wat er aan de hand is.
 2. Erkenning:
  Je wordt per direct serieus genomen. Geen klachten worden afgeschreven als verzinsel/in je hoofd.
  We gaan op zoek naar waar het wel vandaan komt.
 3. Samenhang:
  Doordat kPNI allerlei disciplines combineert (psychologie, neurologie, immunologie, endocrinologie etc.) is samenhang tussen klachten sneller te ontdekken dan wanneer een specialist naar 1 deel van het probleem kijkt. Zo zie ik bijvoorbeeld dat depressie door darmklachten kan komen of schildklierproblemen door de bijnieren. Dit lukt alleen wanneer iemand verstand heeft van deze systemen.
 4. Oplossen:
  kPNI richt zich op het oplossen van de oorzaak, daar waar mogelijk. De bron wordt aangepakt wat genezing mogelijk maakt. Niet een pilletje tegen de pijn, maar het oplossen van de pijn.
 5. Natuurlijk:
  Geen medicatie met bijwerkingen waarvoor nieuwe medicatie nodig kan zijn. Ik gebruik natuurlijke substanties die het lichaam in staat stelt om weer in balans te komen en te herstellen.
 6. Effectief:
  kPNI is een wetenschappelijk onderbouwde studie. Dit houdt in dat de middelen en mogelijkheden die ik toepas uit onderzoek gebleken effectief zijn. Dit komt ook overeen met wat ik merk de praktijk.  kPNI is de moderne manier van chronische ziektebeelden analyseren en behandelen.
 7. Idealiter:
  Helaas kom ik redelijk wat clienten tegen die jaren van kastje naar de muur zijn gestuurd en gefrustreerd zijn over het gebrek aan juiste behandeling. Door chronische klachten meteen goed te behandelen kan dit jaren frustratie schelen alsook gezondheid.
 8. Cadeau:
  Een cadeau voor de toekomst. De blijvende gezondheid die met mijn advies en jouw toewijding kunnen veroorzaken is onbetaalbaar.
 9. Maatwerk:
  Vanaf heden zijn ook email/skype consulten mogelijk voor geinteresseerden die te ver weg wonen of minder mobiel zijn.

 

Zoek jij zelf hulp bij klachten? Wacht niet langer en neem contact op.
Ken jij iemand die mijn hulp zou kunnen gebruiken? Stuur hem/haar deze pagina dan nu.
Zo kan hij/zij een weloverwogen beslissing maken omtrent het verloop van zijn/haar klachten.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
error: Auteursrechtelijk beschermd.