Koemelk allergie

Koemelk allergie genezen

Koemelkallergie of koemelkeiwitallergie is een voedselallergie waarbij er sprake is van een ongewenste reactie op eiwitten uit koemelk door een abnormale reactie van het immuunsysteem van het lichaam.

Koemelkallergie is de meest voorkomende voedselallergie bij baby’s. Koemelkallergie is iets anders dan lactose-intolerantie, het onvermogen om melksuiker te verteren.

Vaak wordt besloten het gebruik van koemelk te staken wat een goed idee is. Mensen hebben namelijk geen enkel nut bij het nuttigen van gepasteuriseerde melk. Vervolgens merkt men dat er geen allergische reactie meer is, door het wegnemen van de koemelk. Daarmee is echter de allergie niet genezen!

Een koemelk allergie houdt in dat er een probleem is met het binnenkomen van ongewenste substanties in het lichaam. Dit houdt dus ook in dat wanneer er geen koemelk meer genuttigd wordt, er nog steeds substanties het lichaam in kunnen komen die er niet horen.
Dit kan op den duur leiden tot andere allergien en in de ergste gevallen auto-immuunziektes.

Indien u of uw baby last heeft van koemelk allergie is het naast het mijden van koemelk zeer verstandig om een herstelbehandeling uit te voeren zodat de oorzaak voor de allergie verholpen wordt. U zult hierna zelfs weer koemelk kunnen drinken zonder allergische symptomen gezien het  ‘gat’ wordt gedicht.

Neem direct contact op voor een gratis intakeformulier en om
de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
error: Auteursrechtelijk beschermd.