Cellulitis behandeling

Cellulitis behandeling

Celullitis, eigenlijk cellulite of sinaasappelhuid wordt in de cosmetische industrie vertaald naar een wat bobbelige structuur die de huid en onderhuids bindweefsel kunnen krijgen. Het is geen ziekte en volkomen onschuldig.

De benaming cellulite moet niet verward worden met de de medische betekenis van cellulitis. Hiermee wordt een bacteriële infectie van het onderhuidse weefsel bedoeld.

Vooral vrouwen krijgen cellulite op dijen en billen, doordat bij hen enerzijds het vetweefsel voornamelijk onder de huid (hypodermisch) ligt en anderzijds door de cyclische hormoonveranderingen de bindweefselbanden (collageenbanden, Retinacula cutis) in het vetweefsel meer of minder opzwellen en zo de laag met collageenbanden zichtbaar maken.

Cellulite krijgt veel aandacht als schoonheidsprobleem. De bobbelige uitstraling die de huid door cellulite krijgt, past vaak niet in het schoonheidsideaal van slank en strak. Daar tegenover staat dat 85 tot 92 procent van alle vrouwen in meer of mindere mate cellulite hebben. Bovendien heeft het vetpercentage van het lichaam geen enkel verband met de mate van cellulite.

Cellulite behandeling:
Celullite is niet onmogelijk om weg te krijgen. Ook niet wanneer ‘u alles al heeft geprobeerd.’
Celullite verminderen doet men niet door liposuctie, of dure zalfjes die geen effect hebben.
Aan de oorsprong liggen problemen met bindweefsel en hormonen:
Twee van de specialismen waarvoor u terecht kunt bij PraktijkvanUnen.

U kunt net als teveel vrouwen nog jaren doorgaan met allerlei dure middeltjes vol loze beloftes.
Wilt u daarentegen daadwerkelijk uw cellulite verminderen, neem dan nu contact op voor een consult:

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
error: Auteursrechtelijk beschermd.