Kanker orthomoleculair

Kanker orthomoleculair

Orthomoleculaire ondersteuning bij kanker is een groeiende behandelvorm die steeds meer de waardering krijgt die het verdient.

kanker orthomoleculairWanneer we kijken naar hoe kanker wordt behandeld hier in Nederland en de meeste westerse landen kan worden geconcludeerd dat we zeer beperkt bezig zijn. Al decennia lang gebeurt nog altijd hetzelfde: chemo, bestralen en wegsnijden. Helaas hebben deze behandelingen een erg laag slagingspercentage. Vaak komt de kanker terug, zaait uit of de patiënt overleeft de behandeling niet.

Elke andere vorm van therapie wordt verboden, geridiculiseerd of bijna onmogelijk gemaakt. Dit terwijl overduidelijk uit onderzoek blijkt dat aanvullende behandelingen extreem goed werken of zelfs opzichzelf beter werken.

Veel mensen kiezen toch al snel voor de reguliere behandeling. Dit is begrijpelijk gezien het aanbod van andere behandelingen mondjesmaat is en dit niet wordt gepromoot vanuit her reguliere circuit. Mensen weten niet beter dan dat chemo,straling en wegsnijden de enige opties zijn. Ten eerste is dit vreemd, gezien uit onderzoek blijkt dat het merendeel van de oncologen niet zou kiezen voor de behandeling die ze zelf aan hun patiënten voorschrijven. Daarnaast is het erg zonde, want aanvullende behandeling heeft onder andere de volgende bewezen effecten:

  • vergroten effect van reguliere behandeling zoals chemotherapie (waardoor minder nodig is)
  • verkleinen toxiciteit reguliere behandeling
  • vergroten kans op overleving reguliere behandeling

orthomoleculaire behandeling kankerAanvullende orthomoleculaire behandeling bij kanker maakt gebruik van voedingsupplementen die een bewezen positieve werking hebben. Deze therapie wordt bijvoorbeeld al veelvuldig toegepast in Japan, waar de kans op het overleven van de reguliere behandeling dankzij bepaalde stoffen met 15% toeneemt!

Zo zijn er ook stoffen die de bloedtoevoer naar kankercellen remmen, die de kankercellen aansporen tot celdood en die de beschermende laag rondom kankercellen wegvreten waardoor die makkelijker te bestrijden zijn.

Daarnaast is er op het gebied van voeding ook een scala aan stoffen die positieve en negatieve uitwerkingen hebben. Het inzetten van deze kennis door middel van de juiste therapie draagt dit bij aan een grotere kans op een goede afloop.

Wanneer u aanvullende behandeling zoekt om het effect van de reguliere behandeling aan de ene kant te verbeteren en aan de andere kant minder giftig te maken kunt u contact opnemen met PraktijkvanUnen:

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
error: Auteursrechtelijk beschermd.